Muş amatör lig finalini Muş FC kazandı: BAL liginde Muş'u hangi takım temsil edecek?

Muş FC, Hasköy Spor'u Amatör Lig Finalinde 2-0 Mağlup Ederek Şampiyon Oldu.

 

ALPARSLAN DİYARI- Muş FC, büyük bir başarıya imza atarak Hasköy Spor'u Amatör Lig Finali'nde 2-0 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Heyecan dolu karşılaşma, futbolseverlerin büyük ilgi gösterdiği ve büyük heyecan yaşadığı bir mücadeleye sahne oldu.

 

 

İKİ ŞAMPİYON KARŞI KARŞIYA

 

 

 

Kendi gruplarından şampiyon olarak çıkan Muş FC ile Hasköyspor büyük finalde karşı karşıya geldiler. İki takımın da büyük bir istek ve arzuyla mücadele ettiği maçta Muş FC, rakibine karşı üstünlüğünü koruyarak galibiyete ulaştı. Karşılaşmanın son düdüğüyle birlikte Muş FC, sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılarak büyük sevinç yaşadı.

 

 

KUPAYI VALİ ÇAKIR VERDİ

 

 

 

Karşılaşma sonrası konuşan Muş Valisi Avni Çakır, Karşılaşmayı 2-0 kazanarak bir üst tura yükselen Muşspor FC'yi, futbolcuları, teknik heyeti ve yönetimi tebrik ederim Amatör Lig Şampiyonu olup, Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükselmek için bir üst turda karşılaşacak olan ilimiz takımlarından Muşspor FC ve Varto Spora maçlarında başarılar dileriz.”dedi.

 


 COŞKUYLA KUTLADILAR

 

 

Muş FC taraftarları, şampiyonluk sevincini tribünlerde coşkuyla kutlarken, takımın oyuncuları da büyük bir mutluluk yaşadı. Bu önemli zafer, Muş futbol camiasında büyük bir gurur ve sevinçle karşılandı.

 

Maç sonrası yapılan açıklamalarda, Muş FC teknik direktörü ve oyuncuları, şampiyonluğun kendileri için büyük bir onur olduğunu belirterek taraftarlara teşekkür etti. Hasköy Spor ise maçı kaybetmelerine rağmen centilmence mücadele ettiği için takdir topladı.

 


BAL’A KİM ÇIKACAK

 

BAL Liginde şehrimizi temsil eden Yeşil Vartospor ile Muş Amatör lig şampiyonu Muş FC önümüzdeki günlerde şehrimizi BAL liginde temsil etmek için sahaya çıkacaklar.

 

 

VEYSEL EŞİN
 


19.05.2024 05:30