Muş Alparslan Üniversitesi zootekni topluluğunda tanışma etkinliği 

Muş Alparslan Üniversitesi, Zootekni Topluluğu Hayvansal Üretim ve Teknoloji Bölümü öğrencileri ile tanışma etkinliği düzenlendi.

ALPARSLAN DİYARI- Muş Alparslan Üniversitesi (MAUN) Zootekni Topluluğu tarafından düzenlenen, Uygulamalı Bilimler Fakültesi Hayvansal Üretim ve Teknolojileri Bölümü 2023-2024 Akademik yılı öğrenci tanışma etkinliği, Malazgirt Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Etkinliğe MAUN Rektör Yardımcısı ve Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yaşar Karadağ, Genel Sekreter Harun Demir, Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcıları, Hayvansal Üretim ve Teknolojileri Bölüm Başkanı ve öğretim üyeleri, Zootekni Topluluğu Üyesi öğrenciler ile Hayvansal Üretim ve Teknolojileri Bölümü birinci sınıf öğrencileri katıldı.

 

 


Etkinlikte Zootekni Topluluğunun tanıtımını Topluluk Başkanı Esra Süne yaptı. Daha sonra Rektör Yardımcısı ve Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yaşar Karadağ bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasında tarım ve ziraat mühendisliği mesleğinin önemini vurgulayan Karadağ, öğrencilere başarılı bir eğitim dönemi geçirmeleri temennisinde bulundu. 
Etkinlik soru-cevap ve tanışma faslının ardından son buldu.

 

 

HABER: HARUN SEÇKİN


19.10.2023 17:42