Muş Alparslan Üniversitesi’nde Sanat Şöleni devam ediyor!

Muş Alparslan Üniversitesi’nde “Oy Tabip” oyunuyla muazzam bir başlangıç yapılan tiyatro günleri, ikinci gününde de “Beyaz” adlı oyunuyla sanat severlerin yoğun ilgisini çekmeye devam etti.

ALPARSLAN DİYARI- Emmanuelle Marie'nin yazdığı, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Öğr. Gör. Mehmet Önder'in yönetmenliğini üstlendiği ve Malatya Turgut Özal Üniversitesi Sahne Sanatları Bölümü öğrencilerinden Seda Nur Taç, Fatma Şahin ve Çağla Aysan tarafından sahnelenen "Beyaz" adlı oyuna, Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yaşar Karadağ, Rektör Danışmanları Doç. Dr. Mehmet Özalper, Doç. Dr. Atike Yılmaz, Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Yaşar, Genel Sekreter Harun Demir, Bulanık Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İrşad Sami Yuca, KÜSAM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ender Can Dönmez, akademisyenler, idari personeller, öğrenci ve sanat sever katıldı.

 

 

 

 

Hayallerini gerçekleştiremeyen kız kardeş ile hayatını kendi isteğine göre yaşayan, uzun zaman sonra eski kasabasına dönen ablasının, geçmişleriyle ve kendileriyle yüzleşmelerini konu edinen "Beyaz" adlı oyun, izleyicilere duygusal bir yolculuk yaşatarak sanatseverler tarafından büyük beğeni topladı.

 

 

 

"HABER: HARUN SEÇKİN"

 

 

 

 

 

 

 

 

 


20.01.2024 19:01