Muş Alparslan Üniversitesi’nde "Aşkın Pazarında Yunus Emre" Tiyatrosu 

Muş Alparslan Üniversitesi öğretim üyeleri ve öğrencileri tarafından sahlenen "Aşkın Pazarında Yunus Emre" tiyatroseverlerle buluştu. 

ALPARSLAN DİYARI- Muş Alparslan Üniversitesi öğretim üyeleriyle öğrencileri tarafından sahnelenen ve yönetmenliğini Doç. Dr. Erdinç Öcal’ın yaptığı bir perdelik tiyatro gösterisi Prof. Dr. Sabahattin Zaim Konferans salonunda gerçekleşti. Yazarlığını İshak Tekgül, Reji Asistanlığını Doç. Dr. Ayça Kartal, Sahne Amirliğini Arş. Gör. Gülşah Kuru, oyunun müziğini ise Öğr. Gör. Zeyneb Türkoğlu ve Arş. Gör. Furkan Atmaca üstlendi.

 

 

 

 

Yunus Emre’nin Hayatının anlatıldığı akademisyen ve öğrencilerin oynadığı tiyatroya Vali Avni Çakır ve eşi Bahar Çakır, Garnizon Komutanı Albay Ali Osman Sağlam, Belediye Başkan Yardımcısı Muhterem Bozkurt, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Kantar, Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Yaşar Karadağ ve Prof. Dr. Kenan Yıldırım, Rektör Danışmanları Doç. Dr. Mehmet Özalper, Doç. Dr. Atike Yılmaz, Dr. Öğretim Üyesi Ender Can Dönmez, Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Yaşar, Genel Sekreter Harun Demir, Genel Sekreter Yardımcısı Serhan Demir, akademisyenler, öğrenciler ve tiyatroseverler katıldı.

 

 

 

 

Muş Alparslan Üniversitesi öğretim üyeleriyle öğrencileri tarafından sahnelenen ve yönetmenliğini Doç. Dr. Erdinç Öcal’ın yaptığı bir perdelik tiyatro gösterisi Prof. Dr. Sabahattin Zaim Konferans salonunda gerçekleşti. Yazarlığını İshak Tekgül, Reji Asistanlığını Doç. Dr. Ayça Kartal, Sahne Amirliğini Arş. Gör. Gülşah Kuru, oyunun müziğini ise Öğr. Gör. Zeyneb Türkoğlu ve Arş. Gör. Furkan Atmaca üstlendi.

 

 

 

Yunus Emre’nin Hayatının anlatıldığı akademisyen ve öğrencilerin oynadığı tiyatroya Vali Avni Çakır ve eşi Bahar Çakır, Garnizon Komutanı Albay Ali Osman Sağlam, Belediye Başkan Yardımcısı Muhterem Bozkurt, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Kantar, Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Yaşar Karadağ ve Prof. Dr. Kenan Yıldırım, Rektör Danışmanları Doç. Dr. Mehmet Özalper, Doç. Dr. Atike Yılmaz, Dr. Öğretim Üyesi Ender Can Dönmez, Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Yaşar, Genel Sekreter Harun Demir, Genel Sekreter Yardımcısı Serhan Demir, akademisyenler, öğrenciler ve tiyatro severler katıldı. 

 

“HABER: HARUN SEÇKİN”

 

 

 

 

 

 

 


07.12.2023 12:28