Muş Alparslan Üniversitesi Maarif Vakfı ile işbirliği protokolü imzaladı

 Muş Alparslan Üniversitesi ve Maarif Vakfı arasında eğitim-öğretim protokolü imzalandı

ALPARSLAN DİYARI- Ülkemizin uluslararası eğitimde dünyaya açılan penceresi ve yıllardır tüm ülkelerde okul öncesinden yükseköğretime, örgün öğretimden yaygın eğitime her türlü etkin çalışmanın öncüsü olan Türkiye Maarif Vakfı ile Muş Alparslan Üniversitesi (MAUN) arasında eğitim öğretim protokolü imzalandı.

 

 

 

 

MAUN Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican, Ankara'daki temasları kapsamında beraberinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kenan Yıldırım ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Mehmet Özalper ile Türkiye Maarif Vakfı Başkanı Prof. Dr. Birol Akgün'ü ziyaret etti. Kentin eğitim öğretim faaliyetleri noktasındaki fizibilitesinin ele alındığı bu görüşmeden sonra Türkiye Maarif Vakfı ve MAUN arasında eğitim öğretim protokolü imzalandı.

 

 

 

 

Her geçen gün bünyesindeki birimlerinin artan niteliğine paralel olarak YKS tercihlerinde de cazibe merkezi haline gelen Muş Alparslan Üniversitesi'nin Türkiye Maarif Vakfı ile imzaladığı protokol ile birlikte; MAUN’un yurt içindeki tanınırlığının yanında yurt dışında da tanınırlığının arttırılması amaçlanıyor. Bu amaç doğrultusunda da çeşitli ülkelerden öğrencilerin MAUN’a gelerek eğitim ve araştırma faaliyetlerine aktif şekilde katılmaları hedefleniyor.


HABER: HARUN SEÇKİN

 

 


20.10.2023 17:10