Muhtar Ekrem Dinç Malazgirt Nurettin Köyü’nü imece usulü ile güzelleştiriyor

Malazgirt’e bağlı Nurettin Köyü Muhtarı iş insanı Ekrem Dinç, muhtar olduktan sonra köyde gerçekleştirdiği hizmetlerle halkın takdirini kazanmaya devam ediyor.

 

ALPARSLAN DİYARI- Köye adeta sihirli bir dokunuş yapan Dinç, pek çok alanda yenilikler ve iyileştirmeler gerçekleştirdi.

 

 Göreve geldikten kısa bir süre sonra köy camisinin halılarını yıkatan ve caminin elektrik sistemini baştan sona yenileyen Muhtar Ekrem Dinç, bu çalışmalarıyla köy sakinlerinin büyük beğenisini kazandı. Köy halkı, caminin yenilenmiş haliyle hem daha huzurlu hem de daha güvenli bir ortamda ibadet etmenin mutluluğunu yaşıyor.

 

 

Ekrem Dinç, yaptığı açıklamada, “Muhtar olarak görev aldığım günden itibaren köyümüze en iyi hizmeti getirmek için çalışıyorum. Camimizdeki halıların yıkanması ve elektriklerin yenilenmesi de bu kapsamda yaptığımız hizmetlerden sadece birkaçı. Nurettin Köyü’nün her alanda gelişmesini sağlamak için elimden geleni yapmaya devam edeceğim,” ifadelerini kullandı.

 

 

Köy sakinleri, Muhtar Dinç’in çalışmalarından memnuniyet duyduklarını belirterek, muhtarın gayretleriyle köyde olumlu değişimler yaşandığını dile getirdi. Muhtar Dinç’in köyde hayata geçirdiği projelerle Nurettin Köyü’nde modernleşme adımları hız kesmeden devam ediyor.

 

 

HABER VEYSEL EŞİN


19.08.2024 11:59