Mini etekli KPSS öğretmeni sosyal medyayı karıştırdı!

Son zamanlarda özel bir eğitim kurumunda KPSS dersleri veren Fidan Atalay, kısa sürede sosyal medya platformlarında büyük bir fenomen haline geldi.

Öğretmenlik mesleğini icra ederken kullandığı mini etekli ve derin göğüs dekolteli giyim tarzıyla dikkat çeken videoları, izlenme rekorları kırmış ve geniş bir hayran kitlesi oluşturmuştu.

 

 

 

Sosyal medya hesapları aktif bir şekilde kullanılan Fidan Atalay, viral olan mini etekle ders anlattığı videolarıyla büyük ilgi görmekte.

 

Sosyal medya platformlarında en çok konuşulan isimlerden biri haline gelen Fidan Atalay, güzelliği ve kıyafet tercihleriyle ön plana çıkmaya devam ediyor.

 

 

Muhteşem fiziği ve etkileyici tarzıyla "en fenomen hoca" olarak anılan Fidan Atalay, sosyal medyada büyük bir popülerlik kazanmış durumda.

 

 

 

Özellikle beyaz ceket ve pantolonlu kombiniyle katıldığı bir davette tercih ettiği tarz, hayranlarından büyük beğeni toplamaya devam ediyor.

 

 

Fidan Atalay, özel bir eğitim kurumunda öğretmenlik yapmaktadır ve son dönemde sosyal medyada hızla büyüyen isimler arasında yer almaktadır. Instagram hesabındaki takipçi sayısı hızla artan Fidan Atalay, güzelliğiyle beğeni toplamaya devam ediyor.

 

 

 


28.06.2023 08:41