MHP Aday Adaylarını Tanıttı

Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili seçimleri öncesinde Muş milletvekili aday adaylarını kamuoyuna tanıttı.


14 Mayıs’ta yapılacak olan 28. dönem milletvekilliği seçimleri için Milliyetçi Hareket Partisi’nden 6 isim milletvekili aday adayı oldu. Aday adayları Tarkan Dede, Haluk Zeki Öğreten, Levent Özmen, Muhammed Aktı, Yaşar Furkan Bingöl ve Yunus Ağace parti il binasında düzenlenen basın toplantısıyla kamuoyuna tanıtıldı.


Gerçekleştirilen tanıtım toplantısında milletvekili aday adaylarının yanı sıra Milliyetçi Hareket Partisi Muş İl Başkanı Osman Yüce ve Yönetimi, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Salih Söylemez ve Yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Yıldız Tamçelenk, Muş Ülkü Ocakları Başkanı Dr. Cengiz Taşkıran ve partililer yer aldı.


Türkiye’nin yüzyılın seçimine girdiğini belirten Milliyetçi Hareket Partisi Muş İl Başkanı Osman Yüce, “Nasıl atalarımız bizlere bir yüzyıl bıraktıysa, biz de çocuklarımıza, torunlarımıza bir yüzyıl bırakmak için elimizden geleni yapacağız. Yüzyılın seçimi olan bu seçim çok önemli. Tüm aday adaylarımızın görevi çok ciddi ve ağırdır. Çocuklarımıza, torunlarımıza ve gelecek yüzyıla daha güçlü bir devlet bırakalım. Onun için yükümüz ağır görevimiz çok önemli. Aday kim olursa olsun kazanan Milliyetçi Hareket Partisi olacak. Tüm aday adaylarına başarılar diliyorum.” dedi.

 

 


06.04.2023 13:54