Merakla bekleniyordu: Yapı Kredi bankası faizsiz kredi verecek!

Emeklilere verilen promosyon kampanyası tüm hızıyla devam ederken bankalar arasında ki rekabet artmaya başladı. Yapı Kredi promosyon açıklaması sonrasında sıfır faiz ile kredi vereceğini duyurdu.

ALPARSLAN DİYARI-Kamu ve özel bankaları arasında devam eden promosyon rekabetinde en yüksek promosyon veren bankanın Yapı Kredi olduğu belirtildi.

 

Aynı zamanda Yapı Kredi bununla da yetinmeden sıfır faizli kredi vereceğini açıkladı. Acil nakit ihtiyacı olanların kredi arayışına karşılık yüksek faizler vatandaşları hüsrana uğratırken Yapı Kredi ise devreye girdi.

 

Yapı Kredi faizsiz kredi vereceğini duyurdu. Yapı Kredi bankası faizsiz 15 bin TL taksitli nakit avans vereceğini açıkladı.

 

Bankadan yapılan açıklamada, "7 Ağustos - 30 Eylül 2023 tarihleri arasında Yapı Kredi Mobil'i indirerek Yapı Kredili olun, 15.000 TL'ye varan Faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından yararlanın!" ifadelerini kullandı.

 

Kamu ve özel bankaları arasında devam eden promosyon rekabetinde en yüksek promosyon veren bankanın Yapı Kredi olduğu belirtildi.

 

Haber Merkezi


15.09.2023 01:30