Mehmet Çetinbaş ile Berfin Ergin çiftinden herkese mesaj var

Muş Devlet Hastanesi personellerinden Mehmet Çetinbaş  yaşamını görkemli bir düğünle Berfin Ergin ile  birleştirdi.

ALPARSLAN DİYARI- Muş’un ileri gelen ailelerinden ilimizin sevilen siması Sason aşireti mensubu tüm kesimlerce takdir gören Mehmet Emin Çetinbaş’ın torunu Mehmet Sait Çetinbaş’ın oğlu Mehmet Çetinbaş namı değer (Çeto Başkan) yine ilimizin önde gelen aşiretlerinden Hasenan aşireti mensubu Aliziver Ergin’in torunu Nihat Ergin’in kızı Berfin Ergin ile düzenlenen görkemli düğün ile dünya evine girdi.

 

Muş’ta arven kır düğün salonunda düzenlenen düğündeki katılım her iki aşiret adına aşiret mensuplarına yakışır yoğun düzeyde katılımla gerçekleşti.

 

Görkemli düğünün özel isimleri Mehmet ile Berfin çiftinin mutluluklarının gözlerinden okunması geceye ayrı bir hava katmasını sağladı.

 

Hayatımızın en mutlu günü bizim ve ailelerimiz adıma en özel vakitler diyerek  katılımcılara teşekkürlerini ileten Mehmet ve Berfin Çifti , "Bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayarak mutluluğumuza ortak olan ve hayatımızın bu anlamlı gününde mutluluk dünyamıza iz bırakan dostlarımız iyiki varsınız, bizim için her zaman özel olarak hatırlanacak anımsanacaksınız. Bizi aynı çatı altında birleştirmek üzere yoğun sevgileri ile ilk vakitten bu zamana kadar destekleyen aile büyüklerimize de sonsuz şükran duygularımızı sunuyoruz. Onla4ın bize vermiş olduğu destekleri mutluluğumuzla taçlandıracağız. Herkes gülsün, herkes mutlu olsun diyoruz sonsuz ve sınırsız güzel yarınlara temennimizle düğünümüze katılım sağlayan gönül dostlarımıza sevgilerimizi yolluyoruz” şeklindeki mutluluk mesajlarına yer verdiler.

 

Bizlerde alparslandiyari.com gazetesi olarak Mehmet Çetinbaş  ile Berfin Ergin çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 

HABER SEVDA BALKAYA


29.08.2024 10:13