Mavi Ay Sosyal Yardımlaşma Derneği kışlık giysi dağıtımına başlıyor

Mavi Ay Sosyal Yardımlaşma Derneği, Tamer Çoban sosyal giyim mağazasını 26 Ekim 2024 Cumartesi günü açarak, ihtiyaç sahiplerine yönelik kışlık giysi dağıtımına başlayacağını duyurdu.

 

ALPARSLAN DİYARI- Dernek Başkanı Ramazan Aydın, bu önemli projeyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, derneğin kaliteli ve yeni giyim ürünlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırma hedefini vurguladı.

 

 

Yeni açılacak sosyal giyim mağazasında, yetişkinler ve çocuklar için farklı beden ve modellerde kışlık giysiler bulunacak. Tüm giysilerin kaliteli olduğunu belirten Aydın, “Dağıtımını yapacağımız kıyafetler tamamen yeni ve etiketleri üzerindedir. Hiçbir şekilde ikinci el kıyafet dağıtımı yapmıyoruz. Amacımız, ihtiyaç sahiplerine kaliteli ve yeni giysiler ulaştırmaktır” dedi.

 

 

Aydın, derneğin sosyal yardımlaşma faaliyetleri kapsamında, kış aylarında maddi durumu iyi olmayan ailelerin ihtiyaçlarını karşılamayı hedeflediklerini ifade etti. “Her bireyin ihtiyaç duyduğu giyimi temin etme noktasında üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmek istiyoruz” diyen Aydın, bölgedeki ihtiyaç sahiplerinin sosyal giyim mağazasından faydalanmalarını teşvik etti.

 

 

Kışlık giysi dağıtımının yanı sıra, dernek diğer sosyal yardımlaşma faaliyetlerine de devam edeceğini belirtti. “Mavi Ay Sosyal Yardımlaşma Derneği olarak, her zaman yanımızda olan Tamer Çoban ve Çoban Ailesi sayesinde toplumumuzda dayanışma ve yardımlaşmayı artırmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

 

26 Ekim’de açılacak olan sosyal giyim mağazası, ihtiyaç sahiplerinin kışlık giyimler için başvurabileceği bir merkez haline gelecek.

 

HABER TUNCAY ÇANGA


25.10.2024 13:54