MAUN Rektörü Malazgirt’te: MYO bölgedeki eğitim kalitesini yükseltecek!

Muş Alparslan Üniversitesi (MAUN) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican, Malazgirt Meslek Yüksekokulu yeni binasının inşaatını inceledi.

ALPARSLAN DİYARI- Rektör Prof. Dr. Mustafa Alican, yapımında sona yaklaşılan Malazgirt Meslek Yüksekokulu'nun yeni binasında incelemelerde bulundu.

 

 

İnşaat alanını ziyaret eden Prof. Dr. Alican, yetkililerden çalışmaların son durumu hakkında detaylı bilgiler aldı. Yeni bina, modern eğitim imkanları ve altyapısıyla öğrencilere daha kaliteli bir eğitim ortamı sunmayı hedefliyor. Ziyaret sırasında, binanın tamamlanmasıyla birlikte okulun fiziki kapasitesinin artacağı ve öğrenciler için daha donanımlı bir eğitim alanı sağlanacağı belirtildi.

 

 

Prof. Dr. Mustafa Alican, incelemeler sonrasında yaptığı açıklamada, "Malazgirt Meslek Yüksekokulu’nun yeni binası, bölgedeki eğitim kalitesini yükseltme yolunda önemli bir adım olacak. İnşaat sürecinin titizlikle takip edilmesi ve en kısa sürede tamamlanması için çalışmalar sürüyor." dedi.

 

 

Rektör Alican’a Rektör Danışmanı Doç. Dr. Mehmet Özalper ve Malazgirt Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Adem Aktaş'da eşlik etti.

 

Haber: Veysel Eşin

Foto: MAUN

 

Rektör Alican Malazgirt Meslek Yüksekokulu öğrencileriyle buluştu

 

Malazgirt Belediyesi'nden teşekkür: Halkımızın desteğiyle başarıya ulaştık

 

 

 

 

 


21.09.2024 02:59