MAUN Rektörü Alican, öğrenci odaklı yaklaşım izliyor: Geri bildirimleri çok önemli!

MAUN Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican, İslami İlimler Fakültesi öğrencileriyle buluştu. Alican, önemli tavsiyeler verdi.

ALPARSLAN DİYARI- Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican, Öğrenci Buluşmaları kapsamında İslami İlimler Fakültesi öğrencileriyle bir araya geldi. İslami İlimler Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen programa Genel Sekreter Harun Demir, İslami İlimler Fakültesi Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Arca ve Dr. Öğr. Üyesi Adem Lök ile öğrencileri katıldı.

 

 

 

 

Rektör Alican, buluşmada öğrencilere hayata dair önemli tavsiyelerde bulundu. Eğitim hayatının yanı sıra kişisel gelişim ve toplumsal sorumlulukların önemine değinen Alican, gençlerin geleceğe daha bilinçli ve donanımlı hazırlanması gerektiğini vurguladı. Ayrıca, öğrencilerin akademik başarılarının yanı sıra sosyal faaliyetlere katılmalarının ve kendilerini farklı alanlarda geliştirmelerinin önemini belirtti.

 

 

 

Prof. Dr. Mustafa Alican, öğrencilerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, onların istek ve şikayetlerini dinledi. Öğrencilerin eğitim süreçlerinde karşılaştıkları zorluklar, fakülte ile ilgili önerileri ve üniversite hayatına dair beklentileri üzerinde duruldu. Alican, öğrencilerin dile getirdiği konuları dikkatle dinleyerek, çözüm odaklı bir yaklaşım sergiledi. Öğrencilerin geri bildirimlerinin üniversitenin gelişimi için önemli olduğunu vurgulayan Rektör Alican, öğrenci buluşmalarının düzenli aralıklarla tekrarlanacağını belirtti.

 

 

HABER: VEYSEL EŞİN
 


24.05.2024 05:00