MasterChef Türkiye'de Muş'u Temsil Ediyor: Düelloya hazır!

Muş'un Yöresel Lezzeti Çorti ile Büyük Beğeni Topladı.

ALPARSLAN DİYARI- TV8’in büyük bir ilgiyle izlenen yemek programı “MasterChef Türkiye”de bu sezon Muş’u temsil eden Betül Gündoğdu Taştan, üçlü eleme düellosunda şeflerin karşısına çıkacak. 

 

 

ÇORTİ İLE BÜYÜK BEĞENİ TOPLAMIŞTI

 

Betül Gündoğdu Taştan, MasterChef Türkiye'nin ilk turunda, Muş’un yerel lezzeti olan Çorti ile jüri üyelerinin beğenisini kazanarak dikkatleri üzerine çekmişti. Yetenekleri ve azmi ile öne çıkan Taştan, Muş’un zengin mutfak kültürünü ve kendine özgü tariflerini Türkiye'ye tanıtmayı amaçlıyor.

 

 

ÜÇLÜ ELEME DÜELLOSUNA ÇIKACAK

 

Bugün gerçekleştirilecek olan üçlü eleme düellosunda, Betül Gündoğdu Taştan, iki rakibi ile birlikte şeflerin karşısına çıkacak. Yarışmacılar, belirlenen sürede en iyi yemeği yaparak bir üst tura geçmeye çalışacaklar. Taştan’ın bu düelloda sergileyeceği performans merakla bekleniyor.

 


MUŞ’UN MUTFAĞINI TANITMAYI HEDEFLİYOR

 

Yarışmada Muş'u temsil etmenin gururunu yaşayan Betül Gündoğdu Taştan, bölgesinin mutfak kültürünü ve kendine özgü tariflerini tüm Türkiye’ye tanıtmayı hedefliyor. MasterChef Türkiye'de elde ettiği başarılar, hem kendisi hem de Muş için büyük bir gurur kaynağı oldu.

 

Betül Gündoğdu Taştan’a bu zorlu düelloda başarılar diliyoruz ve Muş’un lezzetlerini en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz. MasterChef Türkiye izleyicileri de Taştan’ın performansını heyecanla bekliyor.

 

SEVDA BALKAYA
 


05.07.2024 12:00