Malazgirtlilerin merakla beklediği o klip yayına girdi!

Malazgirt’te bir ilke imza atan, ilçenin tek emlak ve gayrimenkul danışmanlık merkezi sahibi Malazgirtli genç girişimci Sabri Kızıltaş’ın sponsor olduğu ve merakla beklenen o klip yayına verildi.

ALPARSLAN DİYARI- ‘Nasıl Olacak’ isimli yeni klip çalışmaları bitiren Muş Malazgirtli ünlü sanatçı Rohat Dimen’in klipi, Malazgirt Emlak sponsorluğunda ve Mücahit Aslan prodüktörlüğünde yayına verildi. 

 


Malazgirtli ünlü sanatçı Rohat Dimen’e destekleyici olan Kızıltaş, hemşerime yeni klipinde omuz vermek benim için mutluluk vericiydi dedi.

 

Kızıltaş, "Çok şükür beklenen gün geldi. Malazgirt halkına kış ayları içinde dinledikçe içlerini ısıtacak klipimizi yayına verdik. Rohat Dimen gibi Malazgirt’ten çıkıp bölgeye mal olmuş bir sanatçının şarkısına sponsor olmak ayrı bir mutluluk vericiydi. İnanılmaz güzel bir çalışma oldu." dedi.

 
YENİ KLİP HEM TÜRKÇE, HEMDE KÜRTÇE


Yeni klip çalışmasında büyük bir sürprize imza atarak hem Türkçe hem de Kürtçe seslendiren Malazgirtli ünlü sanatçı Rohat Dimen 1990’lı yıllarda tırmanan müzisyenlik kariyerini 2007 yılında çıkardığı Kürtçe albümle başlamıştı. 

 


YENİ KLİP ÇALIŞMASI ÇOK BEGENİLDİ

 


Malazgirt halkının merakla beklediği klipi ilk defa dinleyenlerden gazeteci yazar Veysel Eşin, klibe bayıldığı belirtti.

 

Gazeteci Eşin,” Ben bir Malazgirtli olarak gerçekten bu klip ile gurur duydum.  Dinledikçe insanı dinlendiren bir tarz. Ayrıca klipteki Tarihi Milli Park detayları büyüleyici. Bu klipte emeği geçen başka Malazgirtli ünlü sanatçı Rohat Dimen’e, klibe sponsor olan Malazgirtli genç girişimci Sabri Kızıltaş’a ve tüm ekibe teşekkür ediyorum. Dedi.
 

"HABER VEYSEL EŞİN"
 


25.01.2024 13:57