Malazgirtli vekilden manevi dokunuş: Camii abdesthanesini yeniledi

Malazgirt'in Sekerbulak Mahallesi’ndeki camisinin abdesthanesi, CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler’in destekleri ile yenilendi.

ALPARSLAN DİYARI- Babasının vefatı dolayısıyla Malazgirt’e gelen Vekil Çiler, ailelerinin yaşadığı Sekerbulak Mahallesi'nde bulunan caminin abdesthanesinin uzun zamandır yenilenmesi gerektiğini fark ederek, harekete geçti.

 

Hem ibadet edenlerin hem de mahallenin ihtiyaçlarını göz önünde bulunduran Nail Çiler, cami cemaatine anlamlı bir destek sundu.

 

 

MAHALLE SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR

 

Sekerbulak Mahallesi sakinleri, camilerinin abdesthanesinin yenilenmesinden dolayı büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdiler. Mahallede hem ibadet edenler için büyük bir rahatlık sağladı hem de camiye gelen ziyaretçilere daha hijyenik bir ortam sunuldu.

 

Mahalle halkı, Malazgirtli CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler’e bu anlamlı destek için teşekkürlerini iletti. Çiler’in, Malazgirt’e gelerek mahallesinin ihtiyaçlarına duyarlılık göstermesi ve vefat eden babasının anısına böyle bir yenileme yaptırması, mahalle halkı tarafından takdirle karşılandı.

 

 

VEKİL NAİF ÇİLER’DEN DUYGUSAL AÇIKLAMA

 

Vekil Çiler, babasının vefatı nedeniyle geldiği memleketinde, doğup büyüdüğü mahallenin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurmanın kendisi için manevi bir sorumluluk olduğunu belirtti. “Babamın anısına böyle bir katkı sunmak, hem ailem hem de mahalle halkı için büyük bir anlam taşıyor. Malazgirt benim için her zaman özel bir yer olmuştur. Halkımızın ibadetlerini daha rahat bir şekilde yapabilmesi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

 

HABER VEYSEL EŞİN

 


13.10.2024 13:28