Malazgirtli vatandaşlarının yoğun olduğu Çorlu’da Kaza: 3 Ölü, 5 Yaralı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesi, Malazgirtli vatandaşların yoğun olarak yaşadığı bir bölge olarak bilinirken, Sarılar Mahallesi Karatepe Ceza İnfaz Kurumu önünde gerçekleşen feci kaza, büyük üzüntü yarattı.

 

ALPARSLAN DİYARI- Hatalı sollama nedeniyle meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 2’si çocuk 5 kişi yaralandı.

 

Kaza, saat 21.30 sıralarında, Erdem Koç (48) yönetimindeki 59 ABM 061 plakalı otomobilin, oğlu Burak Koç'un (25) kullandığı 59 AIJ 108 plakalı otomobili sollamak istemesi üzerine meydana geldi. Erdem Koç’un hatalı sollama yapması sonucu, karşı yönden gelen Sercan Arıcan (39) yönetimindeki 59 AEK 308 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Bu çarpışma sonucu Burak Koç’un kullandığı otomobil de çarpışan araçlara çarptı.

 

Olay yerine çok sayıda jandarma, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Erdem Koç ve eşi Birsen Koç'un (44) olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Araçlarda sıkışan yaralılar, Burak Koç, Sercan Arıcan, Nihan Arıcan (37), Muradiye Yavuz (58), Ege Arıcan (4) ve Melek Arıcan (9), itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Muradiye Yavuz, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer 5 yaralının ise hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

 

Kazayla ilgili soruşturma jandarma tarafından sürdürülüyor. Malazgirtli vatandaşların yoğun yaşadığı Çorlu'da, bu tür acı olayların bir daha yaşanmaması temenni ediliyor.

 

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

HABER MERKEZİ

 

 


01.06.2024 08:03