Malazgirtli vatandaşların beklediği an geldi! Sağlıkta yeni dönem

Malazgirt Devlet Hastanesi, sabahın erken saatlerinde yeni binasında hizmet vermeye başladı. Vatandaşlar, modern ve geniş olanaklara sahip yeni hastanenin açılmasıyla memnuniyetlerini dile getirdi.

 

ALPARSLAN DİYARI-Gece gündüz demeden özveriyle çalışan hastane yönetimi, hastanenin resmi açılışından önce yeni binayı faaliyete geçirmeyi başardı.

 

 

Hastane Başhekimi Uzman Doktor Esma Söylemez, Hastane Müdürü Sırrı Şahin, Hastane Destek Hizmetleri Müdürü Yunus Demirbaş ve hastane personelleri, bu süreçte büyük bir özveri ve titizlik gösterdiler.

 

 

Hastane Başhekimi Uzman Doktor Esma Söylemez, yeni tesisin açılmasıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada,“Yeni hastanemizin resmi açılı öncesinde eksiklerimiz görmek için hizmete başladık. Tüm ekibimizin emekleriyle gerçekleşti. Modern tesisimizle hastalarımıza en iyi hizmeti sunmak için buradayız ve vatandaşlarımızın memnuniyetini görmek bizim için büyük bir mutluluk” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Yeni hastane, geniş poliklinik alanları, modern tıbbi ekipmanlar ve konforlu bekleme alanları ile dikkat çekiyor. Vatandaşlar, hastanenin yeni olanaklarından ve sunduğu hizmetlerden son derece memnun olduklarını belirtiler.

 

 

 

 

 

HABER VEYSEL EŞİN

 


12.08.2024 16:11