Malazgirtli o isim belediye başkan adayı oldu

DEM Parti Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde Muş Malazgirtli kadın bir ismi aday gösterdi. Eski Muş milletvekilliği de yapan isim kentte seçim çalışmalarını sürdürüyor.

ALPARSLAN DİYARI- Halkların Demokratik Partisi (HDP) Muş eski Milletvekili Malazgirtli Şevin Coşkun Kocaeli’nin Dilovası Belediye Başkanlığı için aday oldu. Mustafa Avcı ile birlikte eş başkan adayı olan Coşkun, çalışmalarını sürdürüyor.

 

 

Yeni adı Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM) Kocaeli’ndeki seçimlerde Muş eski Milletvekili Şevin Coşkun’u aday olarak gösterdi.

 

Turgut Özal Mahallesi’nde seçim bürosu açan Coşkun, özellikle kadın ve gençlerin güçlü desteğini beklediklerini söyledi.

 

 

ŞEVİN COŞKUN KİMDİR?

 

Şevin Coşkun, 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi, Halkların Demokratik Partisi Muş Bölgesi, 3'nci sıradan milletvekili olarak Meclis’e girdi. Şevin Coşkun, Muş'un Malazgirt ilçesinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini Muş'ta tamamlayan Coşkun, Yakındoğu Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. IMC TV'de 5 yıl yurt servisinde editörlük yaptı.

 

"HABER VEYSEL EŞİN"


17.03.2024 09:03