Malazgirtli Müzisyen ve Düğün Organizasyon Yapanları Buluşturan Düğün

Malazgirtli Müzisyen ve Düğün Organizasyon Yapanları Buluşturan Düğün

Malazgirt’te düğün organizasyon işini yapan Nimettullah Katmakaya’ın amcasının oğlunu Muhammed Katmakaya için muhteşem bir düğün organize etti.

Malazgirt Selçuklu Mahallesinde düzenlenen düğüne Malazgirt’te müzisyenlik ve düğün organizasyon işini yapan herkes katıldı.

Muhteşem bir kır düğünü ile kardeşim dediği amcasının oğlu Muhammed’e rüya gibi bir düğün organize eden Nimetullah Katmakaya ve kardeşleri, düğüne gelen tüm konuklara teşekkür ettiler.

Organizatör Katmakaya,” Ben yıllardır Düğün Organizasyon işlerini yapıyorum. Ben ve kardeşlerim hep mutluluklara vesile olduk.  Buda bizim için gurur verici bir olay. Bu seferde bizler kendi organize ettiğimiz düğünümüzde mutluluk yaşadık. Mutluluk dağıtmak çok güzel bir duygu ve bizde bu duyguyu sonuna kadar yaşadık. Düğünümüze ilçemizde Düğün Organize işleri ve düğünlerde sahne alan tüm müzisyen kardeşlerim düğünümüze geldi. Bu da bizlere ayrı bir mutluluk getirdi. Bizler Katmakaya ailesi olarak düğünümüze gelen bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlara teşekkür ediyoruz. Bu mutluluğu yaşadıktan sonra, ben ve ekibim mutluluk dağıtmaya devam edeceğiz.”dedi.

Katmakaya ailesinin düğün merasimi ertesi gün yapılan düğün yemeği sona erdi.

 

 

 


05.10.2021 11:47