Malazgirtli Milletvekilinin acı günü: Babasını kaybetti

Malazgirt’te yaşayan Hacı Raif Çiler, dün gece Malazgirt'teki evinde hayata gözlerini yumdu. CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, Malazgirt'te yaşayan babası Hacı Raif Çiler dün gece yaşamını yitirdi.

ALPARSLAN DİYARI- Vefat Haberi Sevenlerini Yasa Boğdu Hacı Raif Çiler'in vefatı, sadece ailesi ve yakınlarını değil, Malazgirt halkını da derin bir üzüntüye boğdu. Uzun yıllardır Malazgirt'te yaşayan Hacı Raif Çiler, bölgedeki saygın kişiliği ve halkla kurduğu sıcak ilişkileriyle tanınıyordu. Vefat haberi, Malazgirt'te geniş yankı buldu ve birçok kişi sosyal medya üzerinden başsağlığı dileklerini iletti.

 

Merhum Hacı Raif Çiler'in cenazesi, Malazgirt Kümbet Camii'nde düzenlenecek. Taziye merasimi de yine aynı camide gerçekleştirilecek. Malazgirtli vatandaşlar, Nail Çiler ve ailesinin bu zor gününde yanlarında olacak ve acılarını paylaşacak.

 

 

Merhum Hacı Raif Çiler'in taziyesi, Malazgirt Kümbet Camii'nde gerçekleştirilecek. Taziye merasimi, yarın başlayacak ve 3 gün boyunca devam edecek .Çiler ailesi, bu süre zarfında taziyeleri kabul edecek.

 

Milletvekili Nail Çiler'e ve ailesine sabırlar diliyor, merhum Hacı Raif Çiler'e Allah'tan rahmet diliyoruz. Malazgirt halkının bu zor günlerinde Çiler ailesinin yanında olacağına olan inancımız tamdır.

 

HABER VEYSEL EŞİN


28.08.2024 08:01