Malazgirtli kızlar Türkiye şampiyonasında derece yaptılar! İlçenin gururu oldular

Malazgirt Alparslan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri 11. Arapça Bilgi ve Etkinlik yarışmalarında büyük başarı elde etti

ALPARSLAN DİYARI- Malazgirt Alparslan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak, öğrencileri 11. Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmaları'nda gösterdikleri üstün başarılar ile gururlandırdı.

 

İmam hatipli kız öğrenciler, şiir ve çocuk şarkıları kategorilerinde önemli dereceler elde ettiler.

 

 

EBRAR KEKLİK TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

 

Şiir kategorisinde, 5. sınıf öğrencisi Ebrar Keklik, Türkiye genelinde üçüncülük elde etti.

 

Ebrar, yarışmaya hazırlık sürecinde gösterdiği azim ve disiplinle, yeteneklerini en iyi şekilde sergileyerek bu önemli başarıya imza attı.

 

Onun şiir konusundaki başarısı, hem okuluna hem de ailesine büyük gurur yaşattı.

 

 

OKUL KOROSU TÜRKİYE DÖRDÜNCÜSÜ OLDU

 

Çocuk şarkıları kategorisinde ise, Toprak Güzey, Alev Turanlı, Sevin Dinçer, Hiranur Çakır ve Medine Yalçınkaya'dan oluşan okul korosu, Türkiye dördüncüsü olma başarısını gösterdi.

 

Koro ekibi, müzik öğretmenlerinin rehberliğinde ve yoğun çalışmaları sayesinde bu dereceye ulaşmayı başardı. Koro üyeleri, hem bireysel hem de ekip olarak gösterdikleri performansla büyük beğeni topladılar.

 

 

DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRÜ DR. AHMET İŞLEYEN’DEN TEBRİK

 

Başarılı öğrenciler, Din Öğretimi Genel Müdürü Sayın Dr. Ahmet İşleyen tarafından tebrik edildi.

 

Dr. İşleyen, öğrencileri tek tek kutlayarak, bu tür yarışmaların öğrencilerin kişisel ve akademik gelişimlerine önemli katkılar sağladığını belirtti.

 

ÖĞRETMENLERE VE OKUL İDARESİNE TEŞEKKÜR

 

Bu önemli başarıların arkasında, öğrencilerin yanı sıra, onlara rehberlik eden öğretmenlerin de büyük emekleri bulunmaktadır.

 

Gökçenur Erdoğan, Rabia Nur Hanedar, Sevim Aktan ve Mehmet Aytekin, öğrencilere yarışma sürecinde Okul Müdürü Sedat Esen destek verdi.

 

Ayrıca, okul idaresi de her zaman olduğu gibi, bu süreçte öğrencilerim yanında olarak, onların en iyi şekilde hazırlanmasını sağladılar.

 

BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUZ

 

Alparslandiyarı.com Haber sitesi olarak Malazgirt Alparslan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak, öğrencileri ve öğretmenlerini bu büyük başarılarından dolayı yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

 

HABER VEYSEL EŞİN

 

 


12.06.2024 12:34