Malazgirtli iş insanından Muşlu Kaymakama anlamlı ziyaret

Aslen Malazgirtli olan iş yaşantısını İstanbul’da sürdüren iş insanlarından Metin Haymana, Muş’un kıymetli evladı ve Bayrampaşa Kaymakamlığına atanan Abdullah Çiftçi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

ALPARSLAN DİYARI- İş insanı Haymana, ziyareti sırasında, Kaymakam Çiftçi’nin yeni görevinde başarılı olacağına inandığını ve Malazgirtli hemşehrileri olarak her zaman desteklerinin yanında olacağını ifade etti.

 

 

Metin Haymana, Bayrampaşa Kaymakamı Abdullah Çiftçi’ye gerçekleştirdiği ziyarette, Muşlu iş insanlarının İstanbul’da yaşantıları ve iş hayatları hakkında görüş alışverişinde bulundular.

 

Haymana, hemşehrisinin bu önemli göreve atanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Abdullah Çiftçi’nin, Bayrampaşa’daki görevinde başarılı olacağına yürekten inanıyoruz. Kendisinin bu makamda yapacağı her işin hemşehrilerimizi gururlandıracağını biliyoruz. Kaymakamımıza başarılar diliyorz." şeklinde konuştu.

 

 

Muşlu kaymakam Abdullah Çiftçi ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Muşlu hemşehrileriyle olan bağlarını her zaman güçlü tutacağını ve İstanbul’da yaşayan tüm hemşerilerine selamlarını iletti.

 

Bu anlamlı ziyaret, Malazgirtli iş insanlarının, hemşehrileriyle olan dayanışmalarını ve Muşlu bürokratlarla kurdukları güçlü bağları bir kez daha gözler önüne serdi.

 

 

HABER VEYSEL EŞİN

 


13.08.2024 08:18