Malazgirtli iş insanından Muhtarlar Derneği ve Engelliler Derneğine ziyaret: engelli kardeşlerimize sahip çıkacağız

Bilecik’te yaşayan Malazgirtli iş insanı Kazım Yağmur, Malazgirt ziyaretleri kapsamında, Muhtarlar Derneği ve 1071 Malazgirt Engelsiz Yaşam Derneğini ziyaret etti.

Engelliler Derneği ziyaretinde konuşan İş İnsanı Yağmur, engelli vatandaşların kendileri için çok değerli olduğunu belirterek, "Engelli kardeşlerimizin mutluluğu bizim de mutluluğumuzdur. Malazgirt ilçemizdeki engelli kardeşlerimizi mutlu etmek için Başkan Rahmi Söğüt ile bazı projeleri hayata gecireceğiz. Sizlere elimizden gelen bütün desteği vermeye hazırız. İmkânlarımız dâhilinde engelli kardeşlerimizin yaşamlarını daha da kolaylaştırmaya çalışacağız. Burada, başkanımızın ve Muhtarımızın nezdinde, İlçemizde görev yapan tüm Muhtarlarımız ile engelli kardeşlerimin Kurban Bayramlarını tebrik ederim." dedi.

 

İş İnsanı Kazım Yağmur ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren 1071 Malazgirt Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Rahmi Söğüt ise " iş insanı değerli hemşerimiz buğun bizleri ziyaret etti.. Ziyaretleri bizleri hayli memnum etti. Engelli kardeşlerimiz için birçok projeyi birlikte hayata geçireceğiz. Bizler Muhtarların ve engelli kardeşlerimizin Bayramını tebrik etti. Kendisine dernek üyeleri adına çok teşekkür ederim." ifadesini kullandı.

 


28.06.2023 07:50