Malazgirtli iş insanı geleneği bozmadı: Kurbanlıklar tek tek dağıtıldı

Her yıl olduğu gibi bu yıl da İstanbul'da yaşayan ancak kalbi memleketi Malazgirt'te olan iş insanı, kurbanlarını Malazgirt'teki vatandaşlara dağıttı.

ALPARSLAN DİYARI- Aslen Malazgirtli olan Haymana Motors ve Haymana Grup'un Yönetim Kurulu Başkanlığını da yürüten iş insanı Metin Haymana, bu anlamlı geleneği sürdürerek 3 adet küçükbaş hayvanı kurban etti ve etlerini ilçe halkına dağıttırdı.

 

MEMLEKET SEVDASI HERSEYİN ÜSTÜNDE

 

İstanbul'da ikamet eden ancak gönlü memleketinde olan Malazgirtli iş insanı, her Kurban Bayramı'nda olduğu gibi bu yıl da hemşerilerini unutmadı.

 

Kurban etlerini Malazgirt'teki ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştıran iş insanı, memleketine duyduğu bağlılığı ve yardımlaşma ruhunu bir kez daha gösterdi.

 

 

HER YIL OLDĞU GİBİ BU YILDA GELEĞİ DEVAM ETTİRDİ

 

Malazgirt halkı tarafından büyük bir takdirle karşılanan bu anlamlı davranış, iş insanının memleketine olan sevgisini ve bağlılığını bir kez daha ortaya koydu. İş insanı, bu geleneği bozmayarak her yıl düzenli olarak kurban etlerini Malazgirt'teki vatandaşlarla paylaşmaya devam ediyor.

 

 

TOPLUMSAL DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA

 

Haymana Motors ve Haymana Grup Yönetim Kurulu Başkanı olan iş insanı Metin Haymana, yaptığı bu yardımla toplumsal dayanışma ve yardımlaşma örneği sergileyerek, diğer iş insanlarına da örnek oluyor.

 

Kurban etlerini dağıttırarak ilçedeki vatandaşların yüzünü güldüren iş insanı, memleketi Malazgirt'e olan sevgisini ve desteğini her daim sürdüreceğini belirtti.

 

Malazgirt halkı, bu anlamlı yardımlarından dolayı iş insanına minnettar olduklarını ifade ederken, bu tür davranışların toplumsal bağları güçlendirdiğini vurguladı.

 

 

Malazgirt Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Bayram Güvenir ise iş insanı Metin Haymana’nın yolladığı kurbanlıkların kesim ve parçalaması işine yardımcı oldu. Hazırlanan poşetler tek tek dağıtıldı.

 

HABER VEYSEL EŞİN


16.06.2024 14:54