Malazgirtli iş insanı, engelli bireyleri unutmadı

Yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle Bilecik’te parmakla gösterilen iş insanı Kazım Yağmur, bu kez de doğduğu topraklardaki yatalak, engelli bireyler için elini taşın altına koydu.

 

 

 

ALPARSLAN DİYARI-Malazgirt ilçesi ziyaretlerinde 1071 Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Rahmi Söğüt ile yaptıkları istişareler doğrultusunda ilçede tespit ettiklere engelli bireyleri evelerinde ziyaret ederek tekerlekli sandalye desteği verdi.

 

 

Engelli vatandaşların hayatın içerisinde olmasını sağlayabilmek adına üzerlerine düşen her görevi yerine getirdiklerini ve getirmeye de devam edeceklerini ifade eden Malazgirtli İş İnsanı Kazım Yağmur, “ Malazgirt Engelliler Derneği Başkanımız Sayın Rahmi Söğüt’ten bizlere gelen talepleri değerlendirerek, ilçe merkezimizde tespit ettiğimiz engelli bireylerimizin sandalyelerini getirip kendilerine hediye ettik.Herhangi bir eksiklik ve zayıflık hissine kapılmalarına müsaade etmeden, tümüyle kucaklayıp milletimizin saygın ve eşit bir ferdi olduklarını sürekli hatırlarda tutmak, her insanın bir engelli adayı olduğu gerçeğini unutmadan, elimizden gelen katkıyı vermeye devam ediyoruz. Malazgirt ilçemizde engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yaşam diliyorum." diye konuştu.

 

Ziyarette duydukları memnuniyetlerini ifade eden engelli vatandaşlar ve aileleri de İş İnsanı Kazım Yağmur ve 1071 Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Rahmi Söğüt teşekkür ettiler.

Haber İlhan Güvenir


19.08.2023 11:07