Malazgirtli İş Adamının Acı Günü

Malazgirtli İş Adamının Acı Günü

Aslen Malazgirtli olan Kuruca Köyünden Emere Mehe’nin torunu  İstanbul’da ikamet eden Selahattin Barışer’in gelini ve İş adamı Esat Barışer’ın hayat arkadaşı korona virüs hastalığına yenik düşerek hayatını kaybetti.

İstanbul’un önemli iş adamlarından Esat Barışer’ın hayat arkadaşı, bir hafta önce korona virüs hastalığa yakalandı. Doktorların tüm çabalarına rağmen  özel hastanede geçtiğimiz gün yaşamını yitirdi.

Malazgirtli İş adamı Esat Barışer, “ Cenabı Hak bu korona virüs illetini bir ana önce bitirsin inşallah.”dedi.

İş adamı Barışer, “Acım büyük, hayat arkadaşımı kaybettim. Bizi bu zor günlerimizde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımın ölmüşlerine rahmet olsun. Bu korona virüs illeti inşallah biran önce biter. Benim canım yandı. İnşallah başka canlarda yanmaz.”dedi.

“Barışer Ailesinden Teşekkür Mesajı”

Barışer Ailesi fertlerinden iş adamı Esat Barışer’ın geçtiğimiz gün vefat eden hayat arkadaşı için taziye teşekkür mesajı yayınladı.

Barışer Ailesi olarak aile fertlerimizden birini kaybetmenin derin, kederi ve üzüntüsü içindeyiz.

Acımızı paylaşan tüm Sevenlerimize, Akraba, Dost ve Arkadaşlarımıza gerek bizlere telefonla taziyelerini bildiren gerekte sosyal medya üzerinden bizlere taziye mesajı yazan, acımızı kendi acısı, kederimizi kendi kederi gören herkese Barışer Ailesi olarak çok teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.

Taziye İletişim: Esat Barışer:0534 368 81 01        

Halim Barışer:0507 783 04 70

 


12.11.2021 10:25