Malazgirtli hayırsever muhtara 'Teşekkür Ziyareti'

Muş’un Malazgirt ilçesi Danışmendgazi Mahallesi hayırsever Muhtarı Hasan Başaran’ı Malazgirt Özel Malazgirt Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü ve çalışanları ziyaret etti.

 

ALPARSLAN DİYARI- Malazgirt Özel Malazgirt Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Ercan Arslan ve çalışanları Malazgirt ilçesinde engellilere yönelik yaptığı çalışmalarından dolayı Danışmendgazi Mahallesi Muhtarı Hasan Başaran’ı muhtarlık binasında ziyaret ederek teşekkür ettiler.

 

 

 

Malazgirt Özel Malazgirt Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Ercan Arslan, ziyaretinden dolayı yaptığı açıklamada:” Muhtarımız Hasan Başaran ilçemizde birçok engelli bireyimize tekerlekli sandalye desteği vermiştir. Kendisi gerek yerel basında gerekte ulusal basında yaptıkları tekerlekli sandalye destekleri daha iyi tanıdık. Bizde kurum olarak ilçemizdeki engelli bireylerimize yaptığı tekerlekli sandalye destelerinden dolayı teşekkür ziyareti gerçekleştirdik. İlçemiz engelli bireyleri adına kendisine çok teşekkür ediyoruz.”dedi.

 

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Muhtar Hasan Başaran ise "  Malazgirt Özel Malazgirt Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Ercan Arslan ve değerli çalışma arkadaşlarına bu anlamlı ziayewrtlerinden dolayı çok teşekkür ederim" diye konuştu.

 

 

"HABER VEYSEL EŞİN"

 


14.01.2024 12:36