Malazgirtli fenomen ünlü iş insanı ve siyasetçi Şenol Boz’dan AK Parti’ye ziyaret

Aslen Muş Malazgirtli olan ve İstanbul’da büyük bir kitleye sahip olan fenomen ünlü iş insanı ve siyasetçi Şenol Boz’dan AK Parti’ye ziyaret.

ALPARSLAN DİYARI- Sosyal medyada ‘Ünlü Usta’ diye fenomen olan, AK Parti İstanbul 28. Dönem 3. Bölgeden Milletvekili Aday Adayı olan, milyonlarca takipçiye sahip kitlesi ve çevresiyle önemli ve saygın iş insanları arasında yer alan Şenol Boz, AK Parti Küçükçekmece İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

 

 

Beraberindeki heyetle birlikte AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanlığı’na atanan Sami Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Boz, Şahin’e Kur’an-ı Kerim, namazlık ve ikramlık takdim etti.

 

AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Şahin ise, “İlçe Başkanlığımıza gelerek hayırlı olsun ziyaretinde bulunan ünlü usta Şenol bey ve beraberindeki heyete teşekkür ederim.” dedi.

 

 

Her gün yüzlerce misafiri ağırlayan Ünlü İş insanı Şenol Boz, ziyaretlerinde ilçe başkanı Sami Şahin’e her türlü desteği vereceklerini belirtti.

 

Boz,” Değerli başkanım. Milyonlarca takipçim ve akrabalarım ile çevremdeki dostlarımla Ak Partiye güçlü destek veremeye hazırız. Bizim bünyemizde olan tüm dernek, cemaat, STK başkanları ile Ak Partinin yanındayız. Ben kendim Recep Tayyip Erdoğan hayranıyım. Ölümüne Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayız.”dedi.

 

Karşılıklı sohbet ve yerel seçim üzerine yapılan fikir alışverişinin ardından ziyaret sona erdi.

 

"HABER: İLHAN GÜVENİR"

 


29.12.2023 14:35