Malazgirtli Eğitimci Halk Eğitim Müdürü oldu

Malazgirt Mağalçık Köyü’nde doğan ve yıllardır eğitim camiasında önemli görevlerde bulunan Malazgirtli eğitimci Kıyasettin Cebe, Tatvan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü olarak atandı.

ALPARSLAN DİYARI- Malazgirtli Kıyasettin Cebe, eğitim kariyerine adadığı yılların ardından yeni görevine başlarken, hemşehrileri tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. Kıyasettin Cebe, eğitim alanında kazandığı tecrübeleri ve bilgileri Tatvan'da halk eğitimine aktarmayı hedefliyor.

 

EĞİTİMDE BAŞARI YOLUNDA İLERLİYOR

 

Kıyasettin Cebe, Malazgirt’in Mağalçık Köyü'nde doğup büyüdü ve eğitim hayatına burada başladı. Yıllar içinde edindiği bilgi birikimi ve deneyimle birçok öğrencinin hayatına dokundu. Eğitim alanındaki başarısı ve liderlik vasıfları sayesinde Tatvan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'ne atanarak, bölgedeki eğitime yeni bir soluk getireceği umuluyor.

 

Yeni görevinde Cebe, halk eğitimini daha ileriye taşımak, çeşitli kurslar ve programlarla halkın becerilerini artırmak için çalışacak. Eğitimin her yaşta ve her koşulda önemli olduğunu vurgulayan Cebe, “Hedefimiz, Tatvan'da her bireyin kendini geliştirebileceği, yeni beceriler kazanabileceği ve topluma daha faydalı bireyler haline gelebileceği bir eğitim ortamı yaratmak” dedi.

 

MALAZGİRTLİ EĞİTİMCİDEN TATVAN'A YENİ RÜZGAR

 

Tatvan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü olarak atanan Cebe, bölgedeki eğitim faaliyetlerini yakından takip ederek, halkın ihtiyaçlarına yönelik programlar geliştireceğini ve eğitimde kalitenin artması için elinden geleni yapacağını belirtti. Kıyasettin Cebe’nin bu önemli görevde göstereceği başarılar, Malazgirt ve Tatvan arasında eğitim alanında bir köprü kuracak.

 

HABER VEYSEL EŞİN


06.08.2024 09:00