Malazgirtli dünyaca ünlü şef Bayram Özrek üniversitesi öğrencilerine deneyimlerini anlattı

Malazgirtli dünyaca ünlü şef Bayram Özrek, kariyer günleri kapsamında Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi öğrencilerine unutulmaz bir deneyim yaşattı.

 

ALPARSLAN DİYARI-Öğrencilerle bir araya gelen şef, kariyer yolculuğunu ve sektördeki deneyimlerini paylaşarak gençleri aydınlattı.

 

Etkinlikte konuşan Bayram Özrek, "Öğrencilerimiz bizim geleceğimiz. Onlarla bir araya gelip deneyimlerimi paylaşmak benim için büyük bir mutluluk. Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi öğretim görevlisi Doç. Dr. Mehmet Akif Şen'e bu fırsatı sağladığı için teşekkür ediyorum" dedi.

 

 

Öğrencilerin ilgiyle dinlediği sunumda, şef Bayram Özrek, mutfakta başarılı olmanın sırlarını, sektörde karşılaşılan zorlukları ve başarıya giden yolu anlattı. Ayrıca öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Özrek, gençlere kariyerleriyle ilgili değerli ipuçları verdi.

 

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'nden bir öğrenci etkinlikle ilgili görüşlerini şu şekilde dile getirdi: "Bayram Özrek'in deneyimlerini dinlemek ve onunla sohbet etmek gerçekten ilham vericiydi. Kendisiyle bir araya gelip sorularımızı sormak büyük bir fırsattı. Bu tür etkinliklerin daha sık düzenlenmesini umuyoruz."

 

 

 

Kariyer günleri etkinliği, öğrencilere sektördeki deneyimli isimlerle buluşma ve kariyerleri hakkında bilgi alma fırsatı sunuyor. Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, öğrencilerine bu tür etkinliklerle geniş bir bakış açısı kazandırarak onların geleceğe daha donanımlı adımlarla ilerlemesine katkı sağlıyor.

 

 

HABER VEYSEL EŞİN

 


12.06.2024 09:09