Malazgirtli dünyaca ünlü şef başarıdan başarıya koşuyor! Bir ödül daha alacak

Malazgirt'in Nurettin Köyü'nden dünyaca ünlü bir şefe dönüşen Bayram Özrek, başarı dolu kariyerine bir ödül daha ekliyor.

 

ALPARSLAN DİYARI- Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu Başkanı olan Özrek, 23. Moda ve Sanat Ödülleri'nde Gastronomi dalında ödüle layık görüldü.

 

Özrek, 12 Ağustos 2024 tarihinde Antalya'da Abdullah Sevimçok Sivil Toplum Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan ödül töreninde bu prestijli ödülü alacak.

 

Moda ve Sanat Ödülleri, her yıl sanat ve moda dünyasının en iyilerini onurlandırırken, bu yıl gastronomi alanında gösterdiği üstün başarılarıyla Bayram Özrek'in de aralarında bulunduğu seçkin isimleri ödüllendiriyor.

 

Bayram Özrek, Nurettin Köyü'nde başlayan hayat yolculuğunu, azim ve yetenekle taçlandırarak dünya çapında tanınan bir şef haline geldi. Başarıları ve katkılarıyla Türk mutfağını uluslararası arenada temsil eden Özrek, bu ödülle bir kez daha gururumuz oldu.

 

Özrek, "Bu ödülü almak benim için büyük bir onur. Hem Malazgirt'e hem de Türkiye'ye bu başarıyı getirebilmekten dolayı çok mutluyum," diyerek duygularını ifade etti.

 

Özrek'in kariyeri boyunca kazandığı sayısız ödül ve başarı, genç şeflere ilham vermeye devam ediyor. Malazgirtli bu başarılı şefin kariyer yolculuğu, azimle çalışmanın ve yeteneğin birleştiğinde neler başarılabileceğinin en güzel örneği.

 

 

HABER VEYSEL EŞİN


11.07.2024 07:40