Malazgirt Ziraat Odasına Güneydoğu çıkarması

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Güneydoğu Bölge Başkanı Ahmet Eyüpoğlu beraberinde Hilvan Ziraat Odası Başkanı Hikmet İpar ve Siverek Ziraat Odası Başkan Vekili Adem Polatoğlu ile Malazgirt Ziraat Odasına ziyaret gerçekleştirdiler.

 

ALPARSLAN DİYARI-Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi, Güneydoğu Bölge Başkanı Ahmet Eyüpoğlu beraberindeki heyet ile Muş Ziraat Odaları Koordinasyon Kurulu Başkanı,Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç, Bulanık Ziraat Odası Başkanı Nevzat Taşdemir ve Korkut Ziraat Odası Başkanı Mahsup Uslu ile Malazgirt ziraat odası toplandı salonunda bir araya geldiler.

 

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Güneydoğu Bölge Başkanı Ahmet Eyüpoğlu’na Muş Ziraat odalarının faaliyetleri hakkında bilgi veren ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Muş Ziraat Odaları Koordinasyon Kurulu Başkanı, Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç, tarım ve hayvancılığın Muş ili ve ilçeleri için büyük önemli arz ettiğini dile getirdi.

 

Başkan Kılıç, “Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Güneydoğu Bölge Başkanı Ahmet Eyüpoğlu ve Hilvan Ziraat Odası Başkanı Hikmet İpar başkanlarım geldi. Ziyaretleri ile bizleri hayli memnun ettiler. İlimizdeki tüm odaların faaliyetleri hakkında ben ve diğer başkanlarım odalarımızın faaliyetleri hakkında kendilerine bilgiler sunduk. Başkanlarımızın ziyaretleri de bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Bizlere yaptıkları bu anlamlı ziyaretten ötürü Muş İl Koordinasyon Kurulu ve Malazgirt Ziraat odamızın yönetim üyeleri ve şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

 

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Güneydoğu Bölge Başkanı Ahmet Eyüpoğlu ise, Muş ili tarım ve hayvancılığın önemli bir merkezi olduğunu söyledi.

 

Başkan Tahsin Kılıç'ın çalışmalarını takdirle karşıladıklarını da belirten Başkan Eyüpoğlu,”Muş çiftçisine Sayın TZOB Genel Başkanımız Şemsi Bayraktar’ın selamlarını getirdim. Sayın Genel Başkanımız Muş ve ilçelerinde tarımın daha da gelişmesi için her zaman çiftçinin yanında olacaklarını belirtti.

 

Buraya ziyaretimizin ama tarım ve hayvanlıkçılık alanında görüş alışverişinde bulunmak. Muş ilimizin tarihi ilçesi Malazgirt’te olmaktan da son derece mutlu olduğumu belirtmek isterim.” dedi.

 

HABER:İLHAN GÜVENİR

 

 


09.11.2023 11:39