Malazgirt Ziraat Odası'ndan müjde: TMO'ya ürün veren çiftçilerin paraları hesaplara yattı

Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç, Toprak Mahsulleri Ofisi’ne (TMO) ürün teslim eden çiftçiler için sevindirici haberi duyurdu.

ALPARSLAN DİYARI -Başkan Tahsin Kılıç, 16 ve 17 Temmuz'da ürün veren çiftçilerin paralarının hesaplarına yatırıldığını belirterek, Malazgirt halkına müjde verdi.

 

ÇİFTÇİLERE BÜYÜK DESTEK

 

Başkan Tahsin Kılıç, yaptığı açıklamada, "TMO'ya ürün veren çiftçilerimizin emeklerinin karşılığı olarak, paraları hesaplarına yatırılmıştır. Bu süreçte bizlere güvenen ve ürünlerini teslim eden tüm çiftçilerimize teşekkür ediyoruz. Üretim yapan çiftçilerimizin yanındayız ve her zaman destek olmaya devam edeceğiz" dedi.

 

ÇİFTÇİLERE ÇAĞRI

 

Kılıç, çiftçilerin hesaplarını kontrol etmelerini ve herhangi bir sorun yaşamamaları için bankalarla iletişime geçmelerini tavsiye etti. Ayrıca, ürün teslim eden tüm çiftçilere her zaman gerekli desteğin sağlanacağını vurguladı.

 

Bu müjdeli haber, Malazgirtli çiftçiler tarafından sevinçle karşılandı. Paralarını alan çiftçiler, ürünlerini değerlendirmenin mutluluğunu yaşarken, Malazgirt Ziraat Odası’nın kendilerine olan desteği için teşekkürlerini ilettiler.

 

HABER VEYSEL EŞİN


15.08.2024 07:08