Malazgirt Ziraat Odası’ndan büyük müjde: Çiftçilerimizin hizmetinde olacak

Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç, çiftçilere büyük bir müjde verdi.

ALPARSLAN DİYARI- Başkan Kılıç, uzun süredir üzerinde çalıştıkları projeyi hayata geçirdiklerini ve Malazgirt çiftçilerine özel ilaçlama dronlarını teslim aldıklarını açıkladı.

 

 

PROJEDE EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

 

Başkan Kılıç, bu önemli projenin hayata geçmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, "Başta İlçe Kaymakamımız Göksu Bayram olmak üzere, Ziraat Odası Genel Başkanımız Şemsi Bayraktar'a, İlçe Tarım Müdürümüz Erdem Taşsöken'e, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı Başkanı Prof. Dr. Osman Demirdöğen'e ve projeye emek veren herkese şahsım ve kurumum adına teşekkür eder, saygılar sunarım," dedi.

 

 

İLAÇLAMA DRONLARININ GETİRECEĞİ FAYDALAR

 

İlaçlama dronları, tarımda devrim niteliğinde bir yenilik sunuyor. Bu dronlar, tarım ilaçlarını daha etkin ve hızlı bir şekilde bitkilere uygulayarak, hem zamandan hem de maliyetten tasarruf sağlıyor. Ayrıca, geleneksel yöntemlere göre çok daha çevre dostu olan bu teknoloji, çiftçilerimizin verimliliğini artıracak.

 

 

MALAZGİRT ÇİFTÇİSİNE HİZMET SÖZÜMÜZ VAR

 

Tahsin Kılıç, Malazgirt çiftçisine hizmet etmeye devam edeceklerini belirterek, "Malazgirt çiftçisine sözümüz var, ahdimiz var. Durmak yok, hizmete devam," diyerek çiftçilere destek sözü verdi.

 

 

Malazgirt Ziraat Odası’nın bu girişimi, ilçedeki tarımsal üretimi modern teknolojilerle buluşturacak ve çiftçilerin işlerini daha verimli ve sürdürülebilir hale getirecek. Dronlarla yapılacak ilaçlamalar, bitki sağlığını koruyarak ürün kayıplarını minimize edecek ve böylece çiftçilerin kazançlarını artıracaktır.

 

HABER VEYSEL EŞİN


23.08.2024 10:17