Malazgirt’teki STK’lardan anlamlı teşekkür

Malazgirt'teki sivil toplum kuruluşları (STK) temsilcileri, Malazgirt Ziraat Odası toplantı salonunda bir araya gelerek anlamlı bir basın açıklaması gerçekleştirdiler.

ALPARSLAN DİYARI- Toplantıya, Malazgirt Ziraat Odası Başkanı ve STK'lar Dönem Başkanı Tahsin Kılıç, Malazgirt Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Muhsin Özkahraman, Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Tozyılmaz, Malazgirt Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nazım Yalçın ve Malazgirt Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Metin Kılıç katıldı.

 

Toplantıda ortak bir görüş beyan eden STK temsilcileri, değerli hemşerileri ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Alparslan Çakar’a, Malazgirt’teki hizmet ve katkılarından dolayı şükranlarını sundular.

 

Özellikle ilçeye kazandırılan üç okuldan birine rahmetli babası Adem Çakar’ın isminin verilmesi konusunda duydukları arzuyu dile getiren STK’lar, bu talebin Milli Eğitim Bakanlığı, Muş Valiliği, milletvekilleri ve Malazgirt Kaymakamlığı tarafından kabul edilmesini, tüm Malazgirt halkı adına istediklerini belirttiler.

 

Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç, bu konuda yaptığı açıklamada, “Sayın Alparslan Çakar’ın ilçemize sağladığı katkılar asla göz ardı edilemez. Kendisi sadece iş dünyasında değil, aynı zamanda eğitim alanında da büyük bir örnek teşkil ediyor. Rahmetli babası Adem Çakar’ın isminin bir okula verilmesi, bu ilçeye ve geleceğimiz olan çocuklarımıza unutulmaz bir hediye olacaktır.” dedi.

 

Bu anlamlı talebin gerçekleşmesi durumunda, hem Malazgirt halkı hem de gelecekte yetişecek nesiller için büyük bir değer taşıyacağı vurgulandı. STK temsilcileri, ilçeye yapılan her türlü hizmetin takdire şayan olduğunu belirterek, bu gibi projelerin devam etmesi temennisinde bulundular.

 

Toplantı, Malazgirt’e hizmet eden herkese duyulan minnetin bir kez daha altının çizilmesiyle son buldu.

 

HABER VEYSEL EŞİN


20.08.2024 12:33