Malazgirt'te şeker pancarı üreticilerinin sorun ve sıkıntıları masaya yatırıldı

Muş'un Malazgirt ilçesinde düzenlenen toplantıda şeker pancarı üretimi konuşuldu

ALPARSLAN DİYARI-Malazgirt Ziraat Odası'ndaki toplantıda, şeker pancarı ekimi ve sevkiyatı hakkında yapılması gereken çalışmalar ile ilgili fikir alışverişi yapıldı.

 

 

TÜRK ŞEKER FABRİKALARI GENEL MÜDÜR YARDIMCISI ERKAN İÇÖZ MALAZGİRT’TE GELDİ

 

 

Malazgirt ilçesinde şeker pancarı üretimi ve oluşan kuyruklar hakkında ilçeye gelen Türk Şeker fabrikaları Genel Müdür Yardımcısı Erkan İçöz ile Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğü Tarımsal Üretim Dairesi Başkanlığı Grup Müdürü Mehmet Hilmi Öğülmüş, Malazgirt Ziraat Odasını Ziyaret ettiler.

 

TOPLANTIDA PANCAR ÜRETCİLERİNİN SRUNLARU GÖRÜŞÜLDÜ

 

Toplantıya Türk Şeker fabrikaları Genel Müdür Yardımcısı Erkan İçöz ,Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğü Tarımsal Üretim Dairesi Başkanlığı Grup Müdürü Mehmet Hilmi Öğülmüş ve Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç katıldı.

 

Balkan Kılıç, toplantıda Malazgirt pancar üreticilerinin sorun ve sıkıntıları ile dilek ve temenillerini dile getirdi. Başkan Kılıç Malazgirt çiftçileri adına, pancar üreticilerinin sorunlarını hassasiyetle yaklaştıkları için ve nazik ziyaretleri için dolayı Türk Şeker fabrikaları Genel Müdür Yardımcısı Erkan İçöz  ile Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğü Tarımsal Üretim Dairesi Başkanlığı Grup Müdürü Mehmet Hilmi Öğülmüş’e teşekkür etti.

 

"HABER:İLHAN GÜVENİR"

 


08.12.2023 12:50