Malazgirt'te pancar alımları devam ediyor

Muş'un Malazgirt ilçesinde şeker pancar alım kampanyasında kantar sırası bekleyen çiftçilerin traktörleri kilometrelerce kuyruk oluşturdu.

 

ALPARSLAN DİYARI-Malazgirt’te şeker pancarlarını getiren çiftçiler kantar sırasında yaklaşık 10 kilometrelik traktör kuyruğu oluşturdu.

 

 

KAYMAKAM BAYRAM, PANCAR ŞEFİ İLE GÖRÜŞTÜ

 

Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram ve Belediye Başkan Vekili Fesih Akkuş ile birlikte, pancar alım kantarını ziyaret ederek yetkililerden alım kampanyası hakkında bilgi aldı.

 

Malazgirt Bölge Pancar Şefi İbrahim Bostancı, Kaymakam Göksu Bayram’a oluşan kuyruklar hakkında bilgiler vererek, çok kısa bir zamanda oluşan kuyrukların sona ereceğini, Malazgirt’te tüm pancar üreticilerinin pancarını yoğun şekilde almaya devam ettikleri belirtti.

 

 

KİMSE MERAK ETMESİN TÜM PANCARLAR TESLİM ALINACAK

 

Malazgirt Bölge Pancar Şefi İbrahim Bostancı, Kaymakam Bayram ve pancar üreticilere verdiği bilgilerde, ilçede üretilen tüm pancarların teslim alınacagını belirtterek, sevkiyatların yoğun şekilde devam ettiğini ifade etti.

 

 

Malazgirtli şeker pancarı üreticileri ise Kaymakam Göksu Bayram’a pancar kuyruklarının oluşmaması için gösterdikleri yoğun çabalardan dolayı teşekkür ettiler.

 

HABER:İLHAN GÜVENİR


27.11.2023 10:46