Malazgirt'te korkutan kaza: 3 Kişi yaralandı!

Muş’un Malazgirt ilçesinde, hastane kavşağında korkutucu bir kaza meydana geldi. Bir kamyonet ile VEDAŞ arıza ekibi aracının çarpışması sonucu 3 kişi hafif şekilde yaralandı.

ALPARSLAN DİYARI- Malazgirt Hastane kavşağında yaşanan trafik kazasında Vedaş arıza ekibi aracı ile G.D. idaresindeki kamyonetin çarpışması sonucu 3 Vedaş personeli hafif bir şekilde yaralandı. Kazanın hemen ardından olay yerine intikal eden sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi. Hafif şekilde yaralanan 3 kişi, Malazgirt Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

 

YARALILARIN DURUMU İYİ 

 

 


Hastaneden alınan bilgilere göre, yaralıların durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken, olay yerinde trafik bir süre kontrollü olarak sağlandı.

 

 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

 

 

 

Polis ekipleri, kaza ile ilgili inceleme başlatarak olayın nasıl meydana geldiğini belirlemeye çalışıyor. Kazanın nedeninin belirlenmesi için araçlarda teknik inceleme yapılacak.

 

 

 

Malazgirt'te meydana gelen bu üzücü kaza, ilçede kısa süreli birpaniğe neden oldu. Yetkililer, sürücüleri dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda bir kez daha uyardı.

 

 


VEYSEL EŞİN
 


05.08.2024 18:14