Malazgirt’te ‘Karataş’ marka traktörün bayiliği açıldı

Türkiye’nin yeni traktör markalarından Karataş Traktör, yeni nesil traktörleri ile Muş’un Malazgirt ilçesinde açılan bayide satılmaya başlandı.

 

ALPARSLAN DİYARI-Bir tarım ilçesi olan Malazgirt’te en çok satılan tarım araçları geliyor, bunlarında başında traktörler geliyor.

 

 

Malazgirt ilçesinde Ferdi İbek tarafından Muş bayiliği alınarak satışına başladığı Karataş Traktör’de siparişlere yetişemediği belirtti.

 

Muş bayisi Ferdi İbek konuyla ilgili yaptığı açıklamada Karataş Traktör’ü ülkemizde üretilen tam bir çiftçi dostu traktördür. Çok şükür satışlarımız çok iyi. Karataş Traktör, 1952 yılında kurulan şirket Türkiye’de üçüncü kuşağın işbaşı yaptığı ender şirketlerdendir. Karataş traktör iş disiplini, dürüstlük ve çalışkanlığı ile adından söz ettiriyor. Karataş traktör vizyonu: çiftçimizin her daim güvenine sahip olmak yegane arzumuz ve hedefimizdir. "Pahalı üründen kaçan müşteri geri gelir ancak kalitesiz üründen kaçan müşteri geri gelmez" düsturunu kendine ilke edinmiş bir firmadır. Karataş traktör Türkiye çiftçisine kaliteli malı uygun fiyata sunmayı görev bilmiş kendine.”dedi.

 

Traktörleri kendini ispatlamış teknolojisini ve konforunu hızla geliştiren bir marka olduğunu ifade eden İbek, “Bu sebeple çiftçilerimiz diğer ilçelere veya illere gitmek durumunda kalıyordu. Bizde bayilik alarak kaliteli ve Türkiye’nin gözde markalarından olan ve çiftçi kardeşlerimizin cebinin dostu bu traktörleri Malazgirt çiftçisinin beğenisine sunduk. Çiftçilerimiz traktörlere yoğun ilgi gösteriyor, satışlarımıza başladık. Çiftçi günün büyük bir bölümünü traktör üzerinde geçiriyor. Bu sebeple traktörü rahat, kullanımı kolay ve iyi bir konfora sahip olması gerekiyor. " şeklinde konuştu.

 

 

 

Haber:İlhan Güvenir


02.10.2023 16:06