Malazgirt’te Kadınlar Günü’nde KADES’i Anlattılar

  Muş’un Malazgirt ilçesi Malazgirt Sosyal Hizmet Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü personelleri 08 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadınları KADES hakkında bilgilendirmede bulundular.

ALPARSLAN DİYARI- "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısı ile Malazgirt Sosyal Hizmet Müdürlüğü personeli Sosyolog Leyla Bozkurt ve Malazgirt İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli; Polis Memuru Seren Turan tarafından Malazgirt Aile Destek Merkezi (ADEM)’ki usta öğreticiler ve kursiyerlere seminer verildi.

 

 

"8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısı ile Malazgirt İlçe SYDV Başkanlığına bağlı ADEM’de usta öğretici ve kursiyerlerine farkındalık çalışmaları kapsamında Malazgirt Sosyal Hizmet Müdürlüğü personeli Sosyolog Leyla Bozkurt ve Malazgirt İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli; Polis Memuru Seren Turan tarafından "Aile içi ve Kadına Yönelik Şiddet ve Erken Yaşta ve Zorla Evliliklerle Mücadele" konularında eğitim semineri verildi.

 

 

Seminerde KADES ve ALO 183 Sosyal Destek Hattı Uygulamasının tanıtımı ve kullanımına ilişkin bilgilendirme çalışmaları anlatıldı

 

"HABER VEYSEL EŞİN"


09.03.2024 10:22