Malazgirt’te İnşaat Sezonu Tüm Hızıyla Devam Ediyor 

Malazgirt’te İnşaat Sezonu Tüm Hızıyla Devam Ediyor 

Malazgirt ve Bulanık’ta istihdama en çok katkı sağlayan sektörlerin başında gelen inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Bulanık Beton yenilenen yüzüyle inşaat sektörüne hızlı bir giriş yaparak Malazgirt ve Bulanıklı vatandaşlara hizmet etmeye devam ediyor. 

Malazgirt ve Bulanık’ta en çok istihdam sağlayan sektörlerin başında gelen inşaat sektörü, ilçede işsiz gençleri sevindirdi. 

Bulanık İlçesinde faaliyet gösteren ve ilçelerdeki işsiz gençlerin umudu olan Bulanık Beton, yeni sezon için tüm hazırlıklarını tamamladı. 

Açtıkları inşaat Bulanık Beton ile sayısız işsiz genci çalıştırarak evlerine ekmek götürmelerine vesile olan firma yetkilileri Cevdet, Behçet, Kamuran Uzundemir kardeşler ile Bulanıklı iş adamı Nevzat Arslan, kurdukları beton santraliyle yine işsiz gençlerin umudu oldular. 

İlçede ciddi bir işsizlik olduğunu dile getiren firma yetkilileri, "Malazgirt ve Bulanık ilçemizde ciddi bir işsizlik var. Gençlerimiz buralarda iş bulamadıkları için genelde batıya gidip çalışmak zorunda kalıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da yine ilçemizdeki işsiz gençlerimize iş imkânı veriyoruz. Buradaki işsiz gençlerimizin başka yerlere gidip çalışmasına gönlümüz el vermiyor. Bizlerde bu tesisi kurarak ilçemizdeki işsiz gençlerimize iş kapısı açmak istedik. Allah’a şükür çok sayıda işsiz gencimize iş kapısı açmanın mutluluğu içerisindeyiz" dediler. 

 


08.07.2022 09:31