Malazgirt'te Depremzedeler İçin Yardım Seferberliği Devam Ediyor

Malazgirt'te Depremzedeler İçin Yardım Seferberliği Devam Ediyor

Malazgirt Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Malazgirt Belediyesi elbirliğiyle depremzedeler için başlattığı yardım kampanyası tüm hızıyla devam ediyor.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ilde yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Malazgirt Kaymakamlığı ve Malazgirt Belediyesinin çağrısı ile vatandaşlar depremzedeler için başlattığı yardım seferberliği yoğun şekilde devam ediyor.

‘Jandarma, Polis, Kaymakamlık personeli, Belediye ekipleri, Öğretmenler ve vatandaşlar el ele’

İlçedeki spor salonunda toplanan yardım malzemeleri, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personelleri, Malazgirt Belediyesi çalışanları, jandarma, Emniyet güçleri, öğretmenler ve çok sayıda gönüllü vatandaş tarafından tek tek paketlenerek araçlara yüklenmeye devam ediyor.

Yardım malzemelerinin araçlara yüklenmesi çalışmalarını yerinde inceleyen Kaymakam Göksü Bayram, depremzedeler için başlattığımız yardım kampanyası tüm hızıyla devam ediyor dedi.

 Depremde yaşamını yitiren tüm vatandaşlara Allah’tan rahmet dileyen Kaymakam Bayram, yaralılara ise acil şifalara diledi.

Tüm Türk halkının Miraç Kandilini de tebrik eden Bayram, büyük devletimiz sayesinde tüm yaralar sarılacak inşallah dedi.

 

 


18.02.2023 10:30