Malazgirt'te bir Montessori Alman eğitim hizmeti: İlk Kreş yakında açılıyor

Malazgirt’te ilk defa bir kreş açılıyor.

ALPARSLAN DİYARI- Malazgirt ilçesinin ilk kreş ve gündüz bakımevi ruhsatına sahip olacak ilk kurum olan Çitlembik Montessori Kreşleri hizmete açılmaya hazırlanıyor. Malazgirt’in en önemli eksiklerinden biri olan Kreş ve gündüz bakım evi açılışa gün sayıyor.  Malazgirt ilçesinde eğitim ve çocuk bakım hizmetlerine yönelik önemli bir adım atılıyor. İlçemizde ilk kez bir kreş açılacak. ilçenin ihtiyaçları doğrultusunda modern bir kreş tesis ediliyor.

 

 

ÇOK YAKINDA AÇILIYOR

 

 

Çitlembik Montessori adıyla İstanbul Kadıköy’de bir şubesi bulunan Serhat Kızıldağ 2. Şubeyi Malazgirt’te açıyor. Kreş, nitelikli öğretmenler ve deneyimli bakıcılar tarafından yönetilecek. Ayrıca çocukların eğitim ve oyun ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri uygun donanıma sahip olacak.

 

 

BULANIKTAN DA SERVİSLERİMİZ OLACAK

 

Çitlembik Montessori adına konuşan Serhat Kızıldağ, Eylül ayının ilk haftasında Malazgirt’te 2. Şubemizi açacağız. Şuan İstanbul Kadıköy’de bulunan şubemize ek olarak bir tane de Malazgirt’in ihtiyacı doğrultusunda açıyoruz. Montessori Alman eğitim sistemi verilecek 2-6 yaş arasındaki çocuklarımız hayata bir adım önde başlayacaklar. Ayrıca Bulanık’tan da gelecek öğrencilerimiz Çitlenbik Montessori Kreş ve gündüz bakım evine sağladığımız servisler ile rahatlıkla gelebilecekler. Dedi.”

 

 

Çitlembik Montessori Kreşleri Malazgirt Danışmentgazi Mahallesi Kültür Caddesi no: 2’de eski Başarı Özel Eğitim Kurumunun yerinde çok yakında açılacaktır.

 

 

 


VEYSEL EŞİN


 

 

 


 

 


 


17.06.2024 17:00