Malazgirt'te akşamları ekmek bulunamıyor! Vatandaş çözüm bekliyor

Malazgirt'te akşam saatlerinde ekmek bulunamıyor. Nerdeyse ilçedeki tüm fırın ve marketleri dolaşan vatandaşlar ekmek alamadan evlerine gidiyor. Yetkililerden çözüm bekliyorlar. 



Son günlerde ilçede akşam saatlerinde ekmek bulmak nerdeyse imkansız. Özelikle ilçede görev yapan memurlar akşam iş çıkışından sonra fırın ve marketlerde ekmek bulamamaktan  şikayetçi. Fırıncılar ise her gün nerdeyse aynı sayılarda ekmek ürettiklerini ifade ediyorlar. 

 

"Ekmek bulamıyoruz"


Temel ihtiyacımız olan ekmeği almak için akşam üstü genelde fırınlar kapalı . Ancak yoğun olarak çalışan fırınlar gece saat 3-4 gibi açılarak hamur hazırlar mayalanmasını sağlar ve sabaha doğru ekmekleri fırına sürerek marketlere yetiştirmektedir. Fırıncılar, her gün nerdeyse aynı sayılarda ekmek üretiyorlar.


İlçede görev yapan devlet memurları akşamları ekmek bulamadıklarını ifade ettiler. Akşam mesai bitiminden sonra ekmek almak için fırınları tek tek dolaştıklarını dile getiren vatandaşlar; tüm market ve fırınları dolaşıyoruz, fakat ekmek bulamıyoruz. Yetkilerden temel ihtiyacımız olan ekmek konusu hakkında çözüm bekliyoruz. 


05.07.2023 11:18