Malazgirt’te AK Parti Bayramlaşma Programı Yoğun İlgi Gördü(VİDEO HABER)

​​​​​​​AK Parti Malazgirt İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma ve seçim koordinasyon bürosunun açılış programına milletvekili adayları, belediye başkanları ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

 

Program sonrası açıklama yapan milletvekili Mehmet Emin Şimşek, ülkemizde olduğu gibi Malazgirt’te de güzel bir bayram geçtiğini söyledi.

Malazgirt 15 Temmuz Meydan’ında düzenlenen bayramlaşma programına milletvekili adayları Mehmet Emin Şimşek, Nur Ahmet Kılıçaslan, Muhammed Bahaddin Işık, İl Başkanı Melik Emre, Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın, İlçe Başkanı Kenan Deniz, belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Vatandaşların da katılım gösterdiği programın ardından Malazgirtli vatandaşlara hitap eden Şimşek, çok yakında Malazgirt devlet hastanemizin çalışmalarına yeniden başlayacağız dedi.

AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, "Çok değerli Malazgirtli kardeşlerim, hemşerilerim, Cengiz Başkanımızla yaklaşık 4 yıldır birlikte çalışıyoruz. Çok şükür bu dört yıl içinde Malazgirt halına ne söz verdiysek hepsini yerine getirdik. Sadece hastanemiz kaldı, oda müteahhitten kaynaklanan bir durumdu. Çok şükür çok yakında yüzde 90 biten hastanemizi çok yakında bitireceğiz. Tüm Malazgirtli kardeşlerimin bayramını tebrik ederim. " dedi.

Şimşek ve beraberindeki heyet 15 Temmuz parkında vatandaşlar ile bayramlaştıktan sonra ilçeden ayrıldı.


23.04.2023 19:43