Malazgirt’te Ağaoğlu Oto Kuaför Açıldı

Hastane Caddesi Patnos yolu kavşağında Ümit Ergün ve Özcan Alpgiray işletmeciliğini üstlendiği Ağaoğlu Oto Kuaförü açıldı.

 

ALPARSLAN DİYARI-Ağaoğlu Oto Kuaför, hizmetteki çeşitliliği ve detaylı temizleyebilecek kapasitesi ile dikkat çekiyor. İç ve dış yıkama, detaylı temizlik, pasta cila, boya koruma, oto koltuk kılıfı, oto paspas, oto cam filmi, motor yıkama, zift çıkarma, far temizliği, ev ve iş yerlerine koltuk yıkama ve koltuk yıkama hizmetlerini de beraberinde getiriyor.

 

 

İşletme sahibleri Ümit Ergün ve Özcan Alpgıray” Malazgirt’te açtığımız oto kuaförü tüm ilçe halkına hatırlı olsun dediler.

 

İşletme sahipleri Ümit Ergün ve Özcan Alpgiray Amacımız; en iyi bildiğimiz konuda en iyi hizmeti müşteri memnuniyeti ile kaliteli ve güvenilir biçimde vermek, sizin aracınızın dış dünyaya en iyi şekilde yansıtmaktır. Oto yıkamada araçların tüm bakımı yapılacağını kaydederek Tecrübeli uzman kadrosu ile hizmet veren firmamız, sektörde uygun fiyatları, kaliteli, üstün teknoloji, oto kuaför, detaylı temizlik ve fırçasız köpüklü oto yıkama hizmeti vermeyi ilke edinmiştir".dediler.

 

 

Ergün ve Alpgiray, Ağaoğlu Oto Kuaför ile artık mükemmel temizliğe kısa zamanda, zahmetsizce ve en ekonomik olarak ulaşılacağın belirten işletme sahipleri Oto yenileme ve koruma sistemleri ve Yıkama sektöründe profesyonelliğin yaygınlaşmasına destek vermek ve siz müşterilerimizin memnuniyetini artırmak olduğunu vurguladılar.

 

İç-dış araç temizliğini piyasadan oldukça ucuz ve ekonomik yaptıklarını belirten işletme sahipleri "İç-dış yıkamada taban ve koltuk temizliği, boya koruma, pasta cila ve detaylı iç temizlik ile mükemmel temizliğe en kısa zamanda, zahmetsizce ve ekonomik olarak ulaşacaksınız" dediler.

 

 

 

Haftanın tüm günleri 08.00 ile 20.00 saatleri arası hizmet verdiklerini ifade eden işletme sahipleri, aracına önem veren herkesi Ağaoğlu Oto Kuaför'e davet etti.

 

Haber İlhan Güvenir


14.08.2023 16:01