Malazgirt’te 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı toplantısı gerçekleştirildi

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programının hazırlıkları kapsamında, Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram başkanlığında bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya, ilgili kurum amirleri katıldı.

ALPARSLAN DİYARI- Malazgirt Kaymakamlık toplantı salonunda düzenlenen toplantıda, 15 Temmuz'un önemine vurgu yapıldı ve bu özel günün anlamına uygun bir şekilde kutlanabilmesi için yapılacak hazırlıklar gözden geçirildi.

 

Kaymakam Göksu Bayram, 15 Temmuz'un Türkiye'nin demokrasiye olan bağlılığının ve milli birlik ruhunun en güçlü şekilde gösterildiği gün olduğunu belirterek, "Bu önemli günü, milletimizin demokrasiye olan inancını ve milli birlik ruhunu pekiştirecek etkinliklerle anacağız. Hazırlıklarımızı titizlikle sürdürüyoruz," dedi.

 

 

Toplantıda, yapılacak etkinlikler, güvenlik önlemleri ve katılımın en üst seviyede sağlanabilmesi için alınacak tedbirler detaylı bir şekilde ele alındı. Kurum amirleri, kendi alanlarında yapılacak çalışmalar hakkında bilgi vererek, koordineli bir şekilde hareket edeceklerini belirttiler.

 

 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerinin Malazgirt'te coşku ve hüzünle anılması için yapılacak olan hazırlıkların en kısa sürede tamamlanacağı ve vatandaşların bu etkinliklere yoğun katılım göstermesi için gerekli duyuruların yapılacağı ifade edildi.

 

HABER VEYSEL EŞİN


09.07.2024 08:13