Malazgirt Süphan Anadolu Lisesi okul dergisi çıkardı

Malazgirt Süphan Anadolu Lisesi öğretmenleri ‘Süphan’ isimli okul dergisi çıkardı

ALPARSLAN DİYARI- Malazgirt Süphan Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Muhammed Raşit Deniz’in genel yayın yönetmenliğinde, Okul Müdürü Tuncay Öğreten’in destekleri ve Editör Çağlar Karakış, Koordinatörler Muhammet Çukur, Fatih Gökdemir ile Redaktör Emre Yaydın ve Ekin Yıldırım’ında katkılarıyla hazırlanan ‘ Süphan’ dergisinin ilk baskısı yapılarak yayın hayatına kazandırıldı.

 

 

Malazgirt Süphan Anadolu Lisesinin öğretmenlerinin hazırladığı ‘ Süphan’ isimli derginin ilk sayısının konusu ‘Malazgirt ve Sultan Alparslan’ oldu.

 

 

Süphan Anadolu Lisesi okul dergisi Süphan dergisinin tasarımını okulun öğretmenlerinden Muhammed Raşit Deniz yaparken, okuldaki tüm öğretmenlerde gerek yazı, gerekse şiirleri ve resimleri ile destek verdiler. Derginin içeriğinde okulun çalışmaları, elde etikleri başarılar ve öğrencilerin çalışmaları ön planda tutuluyor.

 

 

Okul Müdürü Okul Müdürü Tuncay Öğreten, “Çok şükür büyük ekmeler ile Süphan adlı dergimizin ilk sayısını yayınladık. Başta Sayın Kaymakamız Göksu Bayram olmak üzere, Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Altın’a, Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Vedat Kaya, okulumuzda görev yapan tüm öğretmen arkadaşlara, öğrencilerimiz ile öğrenci velilerimize ve emeği gecen herkese çok teşekkür ederim dedi.

 

DERGİYİ BİLİM KIRTASİYEDEN TEMİN EDEBİLİRSİNİZ

 

Süphan Anadolu Lisesi okul dergisi Süphan dergisinin tasarımını yapan okul öğretmenlerinden Muhammed Raşit Deniz, dergimizde büyük emek var. Bizlerde sizlere bunu kolayca ulaştırmak için bilim kırtasiyeye bıraktık. İsteyen Süphan adlı dergimize oradan temin edebilir dedi.

 

 

"HABER VEYSEL EŞİN"


15.02.2024 14:21