Malazgirt Spora Forma Desteği

Malazgirt Spora Forma Desteği

Malazgirtli gençleri uyuşturucu, sigara, teknoloji bağımlığı, terörden uzaklaştırmak için geçtiğiz günlerde 1071 Malazgirt Spor Kulübü tarafından açılan Spor Akademisine iş adamları tarafından forma desteği yapıldı.

 İYİ Parti ilçe başkanı Hikmet Taşdemirel’in öncülük ettiği proje kapsamında iş adamları tarafından hediye edilen formalar Malazgirt Şehir stadında dağıtıldı.

Muş’lu İşadamları Hüseyin Öndeş ve Kamuran Taşdemirel’in gençleri uyuşturucu, sigara, teknoloji bağımlığı, terörden uzaklaştırmak için çılan 1071 Malazgirt Spor Akademisine hediye ettikleri formaları vekaleten dağıtmak için Malazgirt şehir stadına gelen İYİ Parti İlçe Başkanı Hikmet Taşdemirel gençlerin idmanını takip ederek hediye edilen formalar ile spor malzemelerini sporculara dağıttı.

1071 Malazgirt Spor Akademisini kuran kulüp Başkanı İbrahim Kaddafi türeli, iş adamları Hüseyin Öndeş ve Kamuran Taşdemirel’e teşekkür ederek, “pandemiden dolayı geçtiğimiz bu zor süreçte 1071 Malazgirt Spor Akademisini verilen destekler bizleri onurlandırdı. İnşallah bu yapılan destekler başka iş adamlarına da örnek olur. Bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.

Başkan Türeli,” gerçekten siz burada gördünüz biz bu formaları dağıtırken, bir çocuğun sevinmesi kadar hayırlı bir şey yoktur. Sayın Kamuran Taşdemirel beye Malazgirt gençliği adına, Malazgirtli sporcularımız adına çok teşekkür ediyorum. Kendiside zaten sporu seven bir kardeşimiz, bizler kendisi ile güzel bir hava yakaladık.”dedi.

İş adamları ile irtibata geçerek forma desteklerini sağlayan İYİ Parti İlçe Başkanı Hikmet Taşdemirel, “Gençlere sahip çıkmamız lazım. Pandemide normalleşme başlar başlamaz, yani yasaklar kalkar kalkmaz bu gençlerimize bir yardımda bulunalım dedik.  Geldim gördüm baktım bazı eksikler var. bizleri kırmayan işadamlarımız Sayın Kamuran Taşdemirel ve Hüseyin Öndeş forma desteğinde bulundular. Kendilerine çok çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki günlerde de 1071 Malazgirt Spor Kulübüne desteklerimiz olacak. Hem İYİ Parti olarak hem de Malazgirtli işadamları olarak çocuklarımızı yabancı maddelerden, teknoloji bağımlılığından kurtaracağız. “dedi.

 


15.07.2021 07:06